Ćao lepi moji! Tražili ste da vam ispričam kako sam smršala. Znate da sam se ugojila nakon što sam rodila mog Jovana. Posle porođaja, sve se promenilo. Imala sam trideset kilograma viška. Nisam mogla ni da pogledam sebe, a da ne spominjem kako mi je to uticalo na intimni život. Takođe vratila sam se na posao posle trudničkog i radila po ceo dan u kancelariji. Činilo mi se da je ceo svet protiv mene. Jednog dana sam samo ustala i rešila da moram da smršam.


Image

Inače radim kao računovođa, ujedno vodim i ovaj blog. Visina mi je 163cm, pre tri meseca sam imala 87kg, a sada 57kg. Jedem šta god želim i održavam svoju težinu bez problema.

Da bi ste smršali, ne morate biti nutricionista. Ova metoda je mnogo bolja nego da držite skupe dijete. Ne morate ići ni u teratanu! Da, znam da je teretana dobra za zdravlje i da se na taj način zdravo smrša, ali osobe koje rade puno radno vreme i imaju obaveze prema porodici, nemaju vremena za te stvari.

Pokušala sam sve! Lekari su mi rekli: "Nikada nećete smršati".

Masne naslage su mi se nagomilale svuda po telu, a imala sam i problem sa štitnom žlezdom. Rekli su mi da je u mom slučaju nemoguće smršati. Nisam htela da idem na liposukciju, želela sam da smršam na normalan i zdrav način.

Isprobala sam nekoliko proizvoda koji su se reklamirali na TV-u, ispijala sam sve moguće čajeve za mršavljenje koje su mi nudili po apotekama. Ispostavilo se da proizvođači mnogo obećavaju, a rezultata nigde. Pored toga sam i postila, isprobala raznorazne dijete kao što su Dukan ili DASH dijeta. Čim bih malo smršala, kilogrami bi se vratili i to dvostruko...

Sada znam da, prilikom mršavljenja, treba obratiti pažnju na ključna četiri elementa, jer u suprotnom nailazite na ozbiljnu prepreku u gubitku kilograma.

Kako god da odlučite da smršate, potrebno je najpre da:

  • Ubrzate svoj metabolizam ( najmanje 70% ) i eliminišete razne toksine iz creva. Ovi toksini blokirajui proces mršavljenja i čine vas umornim i tužnim.
  • Mršavite zdravo! Ne koristite neke opasne metode. Stavite svoje zdravlje na prvo mesto.
  • Ako uspete da razbijete masne naslage na ključnim mestima kao što su stomak, kukovi i butine, trajni gubitak telesne težine je zagarantovan.
  • Proces mršavljenja se može odvijati čak i dok spavate.

Dan koji mi je promenio život


Image

S vremena na vreme odlazim u Italiju zbog posla. U Milanu sam čula za jedan poznati proizvod za mršavljenje i kupila ga. GoSlim je nešto najbolje što sam ikad kupila. Pomogao mi je da smršam, ali to se naravno nije desilo preko noći. Nakon nedelju dana korišćenja primetila sam da su mi pantalone šire nego inače. Izmerila sam se i shvatila da sam smršala 9kg. Ovaj rezultat nadmašio je moja najluđa očekivanja.

Te sedmice srela sam jednog svog prijatelja koji mi je rekao da sam baš vidno smršala i da mu preporučim lekara koji mi je radio liposukciju. Slatko sam se nasmejala, na liposukciji nisam nikad bila. Samo sam pila GoSlim ujutru i uveče uz čašu vode!

Jedna od stvari koje su me privukle kod ovog proizvoda je 100% prirodan sastav. Liofilizovana aronija važi za najveće otkriće u 2019.godini, a posebno deluje na smanjenje masnih naslaga u donjem delu stomaka i na butinama. Zato se sme koristiti čak i u kombinaciji sa lekovima, što je meni i odgovaralo, pošto uzimam određenu terapiju zbog štitne žlezde.

I vi možete smršati bez problema!

Image
Fotografija nakon tri meseca uzimanja GoSlim-a

Čim sam čula za GoSlim, odmah sam kremula da ga uzimam i bila sam jako disciplinovana. Nisam želela da izgubim ni dan, a bila sam svesna da ga moram uzimati redovno.

Shvatila sam! Ovo je odličan način da se kilogrami izgube jednom zauvek. Ne mogu da verujem koliko sam samo patila zbog svoje debljine. Sada mogu sa ponosom da okačim svoje fotografije na društvene mreže. Nema više neprijatnih i neukusnih dijeta, nema više čajeva za mršavljenje.

Čak sam počela da odlazim i jednom nedeljno na bazen. Znam da nisam sad nešto specijalno fizički aktivna, ali kad čovek smrša, počinje da primenjuje zdrave životne navike.

Osećaj je predivan! Ako želite da promenite svoj život na bolje, probajte GoSlim. Verujte mi, očekuje vas velika promena u vašem životu.

Ostaviću link preko kojeg možete kupiti GoSlim od zvaničnog dobavljača. Srećno!!!

Kliknite ovde da biste kupili GoSlim →KOMENTARI (48)

Lena

juče

Da li ga je neko još koristio?

Marta

juče

Ja ga uzimam već treću nedelju. Imam 9kg manje, baš sam iznenađena!

Marija

juče

Da li bi mogle da ga uzimaju osobe koje imaju problem sa štitnom žlezdom? Sve sam probala: vežbe, specijalne dijete koje su me koštale pravo bogatstvo, razne proizvode za mršavljenje, sve… Kakav je GoSlim, vredi li ga kupovati?

David

juče

Vidi, morao sam da smršam zbog visokog pritiska, a nije bilo šanse. Zahvljajujući ovom preparatu uspeo sam kao od šale. Za mesec dana 11kg manje. Nastavljam da ih koristim dok ne smršam 15kg.

Vasa

juče

Marija, preporučujem ti da probaš. Radim kao nutricionista, kad sam video sastav ovog proizvoda, shvatio sam da je u pitanju idealan proizvod za mršavljenje.

Pavle

juče

Moja žena koristi i baš je zadovoljna...

Sandra

juče

Meni je pomogao. I kvalitet kose mi se poboljšao.

Ana

juče

Gde se kupuje?

Izabela

juče

Koliko košta ovo čudo?

Olivera

Pre 2 dana

Piše nam na kraju teksta. Ima link za kupovinu.

Katarina

Pre 2 dana

Na kraju članka imate link!

Danijela

Pre 2 dana

Radiiii!!!! Imam sedam kilograma manje i noge za poželeti :D hahahha

Sofija

Pre 2 dana

Ja sam naručila, čekam da mi stigne.

Marijana

Pre 2 dana

E, meni je upravo stigao. Baš je lepo pakovanje. Obaveštvam vas o rezultatima!!!

Jovan

Pre 2 dana

Uzeo sam pre mesec dana i već sam smršao. Kilogrami se nisu vratili, jako sam zadovoljan.

Eva

Pre 2 dana

Sve preporuke...